Rozšírenie ARETE Parku v Dunajskej Strede má stavebné povolenie

Rozšírenie ARETE Parku v Dunajskej Strede získalo stavebné povolenie. Poskytne ďalších 13 000 m2 moderných priestorov vhodných na skladovanie, logistiku alebo ľahkú výrobu, v dosahu Bratislavy, Budapešti a Viedne.

Nový nájomca získa budovu, ktorá splňuje najvyššie technické normy, vrátane kancelárií a prispôsobených sociálnych priestorov. Jednotky s plochou od 3 000 m2 budú k dispozícii na prenájom, pričom nájomné priestory budú dostupné do 8 mesiacov.

„Som veľmi spokojný, že po dvanástich mesiacoch tvrdej práce rozširujeme ponuku lukratívnych priestorov pre expanziu kvalitných spoločností na Slovensku. Zaznamenávame tiež opätovné postupné zhodnocovanie nášho portfólia nehnuteľností a investícií. Teším sa na plánovanú výstavbu a rozširovanie možností areálu,“ povedal spoluzakladateľ ARETE Lubor Svoboda.

Existujúci areál s rozlohou takmer 30 000 m2 momentálne využíva spoločnosť BSK Transports z talianskej skupiny Bracchi, ktorá má dlhodobú prítomnosť na Slovensku. Táto budova tiež spĺňa vysoké technické štandardy triedy A a disponuje najmodernejšími technickými parametrami.

ARETE Park Dunajská Streda sa nachádza v dosahu troch veľkých miest: Bratislavy, Budapešti a Viedne. Cesta do Bratislavy trvá 20 minút po diaľnici R7.

Zdroj: https://www.eurologport.eu/focus-na-slovensko/rozsirenie-arete-parku-dunajska-streda-ziskalo-stavebne-povolenie/