www.skladuj.sk logo

Pripravuje sa nové logistické centrum na podporu ekonomiky a pracovných príležitostí v Kechneci

V srdci okresu Košice-okolie, Kechneci, sa chystá vzniknúť nové logistické centrum, podľa nedávneho návrhu spoločnosti Kiss Develop. Plánované logistické centrum by malo slúžiť ako skladové priestory pre potenciálnych nájomcov.

Centrum bude pozostávať z dvoch samostatných budov s celkovou zastavanou plochou vyše 19 600 štvorcových metrov. Zároveň sa počíta s dostatočným parkovacím priestorom pre 20 osobných áut. Hoci návrh nezahŕňa parkovanie pre nákladné vozidlá, jeho hlavným cieľom je poskytnúť efektívne a moderné riešenia pre skladovanie a logistiku.

Podľa odhadov by v tomto novom logistickom centre mohlo pracovať až 26 zamestnancov na administratívne účely a ďalších 28 na činnosti priamo v logistickom centre. Tento projekt by mohol priniesť nielen ekonomický prínos do oblasti, ale aj nové pracovné príležitosti pre miestnych obyvateľov.

S ohľadom na súčasné požiadavky trhu a rastúcu potrebu skladovacích priestorov je plánované logistické centrum v Kechneci dôležitým krokom k posilneniu infraštruktúry tejto oblasti a podpore inovácie a hospodárskeho rastu. Čakáme na ďalší vývoj a realizáciu tohto projektu, ktorý môže mať pozitívny vplyv nielen na miestnu ekonomiku, ale aj na celkový rozvoj regiónu.

Zdroj: TASR